Известие

Collapse
No announcement yet.

Един вапрос на новак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    И при мен е горе-долу така. Аз не го и ползвам. Не мога да свана и смисъла от него. Може би ако буксата за запалката е в багажника.........
    Аз си мислех да го закрепя някъде неподвижно и от там да управлявам и дори да сложа трансмитера там между седалките,но не би.Не знам защо е така немощно
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Аз си мислех да го закрепя някъде неподвижно и от там да управлявам и дори да сложа трансмитера там между седалките,но не би.Не знам защо е така немощно
      Пробвай да му смениш батериите, ако не си ги сменял. Кой ги знае на какъв хал са. Все си мисля, че трябва да има обхват поне 3 - 4 м.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Пробвай да му смениш батериите, ако не си ги сменял. Кой ги знае на какъв хал са. Все си мисля, че трябва да има обхват поне 3 - 4 м.
        Ми така би трябвало да е ! Аз имах такъв и с вграден КарКит и нямаше проблеми и от задните седалки да се работи с него !
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Споко и при мен е така. Братския китайски народ така ги е измислил или поне моделите до към 30-40 лева са такива.
          На мен ми се върти една мисъл в главата, да взема да му изкарам "окото", да му удължа проводниците и да го сложа някъде отпред по таблото, а входа за флашката да я сложа в специално изрязан за това прорез в пепелника.
          Почти като фабрично изглежда в главата ми, макар ,че риска да стане цигания не е малък. Това и ме възспира да го направя
          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

китайците вече продават и едни такива устройства
            http://elimex.bg/product/28511/kit-m...-radio-rc.html
            монтираш си го където искаш и го връзваш с чинчовете към радиото.
            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              Добре изниква ми въпрос ! На това устройство ако му се сложи флашка с видео файл и при свързване към ICS може ли да предаде видео сигнал към него или само аудио ! Извинявам се за некомпетентния ми въпрос
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

А дали ICS-а ще го познае това устройство като се закачи на чинчовете?
                Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                  Добре изниква ми въпрос ! На това устройство ако му се сложи флашка с видео файл и при свързване към ICS може ли да предаде видео сигнал към него или само аудио ! Извинявам се за некомпетентния ми въпрос
                  Няма да стане поради 2 причини:

1 - защото самото устройство възпроизвежда файлове само в MP3 формат.
                  2 - връзката на устройството с външния свят (в случая с ICS - а) става посредством аудио изходи, които са нискочестотни аналогови интерфейси.

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                  А дали ICS-а ще го познае това устройство като се закачи на чинчовете?
                  Чинчовете са аналогови входове на ICS - a. Така, че какъвто сигнал постъпи на тях, ICS - ът ще го възпроизвежда. През тези входове, ICS - ът няма "опознавателни способности"

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Значи може да го ползваме, а захранването от къде може да се вземе, понеже гледам че е +5V.
                    Alfa 166jtd,1999

Comment

абе май ви трябва емулатор че е закачен цд чейнджър. не съм запознат. иначе примерно в dealextreme е пълно с такива джаджи, включително и мр4 /възпроизвеждат видео/.
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                        Значи може да го ползваме, а захранването от къде може да се вземе, понеже гледам че е +5V.
                        Най простото, за което се сещам е широкоразпрастранения стабилизатор на напрежение 7805 :

- 2 се връзва на корпус
                        - на 1 се подават + 12V
                        - на 3 спрямо корпус излизат 5 V

Може и да има готови преобразуватели, но това е най-простото.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да , И ??? Това може ли да се върже към ИЦСа ??

Comment

нямам идея колега. и за качеството на въпросното устройство нищо не мога да кажа. просто видях и такива истории вече да се предлагат.
                            точка

Comment

Не вярвам някой да тръгне да му търси място на това устройство.
                              Радио и то добро си имате, а що се касае до MP - тройките, по добре такива, които се включват н гнездото за запалката.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

здравейте,имам пак въпрос: колко са големи задните говорители на 166-цата, говоря за тези на кората.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ,че гледам,че нямам там и ми се струва нещо много пусто
                                Alfa romeo 166 2.4 jtd 136hp
                                0895 159 352-Даниел

Comment

Working...
                                X